Bij de op- en overslag van stortgoed ontstaat onvermijdelijk slijtage. Elk stortgoed heeft zo zijn eigen karakteristieken en ook alle trechters, bunkers, silo's en stortpunten verschillen van elkaar. Om die reden vraagt iedere toepassing om een op maat gesneden oplossing. In veel gevallen bestaat deze oplossing uit een combinatie van verschillende soorten slijtbekleding, omdat ook het optredende probleem in de regel wordt veroorzaakt door een combinatie van slechte materiaalstroming en glij- en impactslijtage.

De TBK Group is de Europese partner van TEGA Industries Ltd., producent van een breed leveringsprogramma slijtplaten dat bestaat uit slijt- en impactbestendig rubber, polyurethaan, composiet en keramiek ingebed in rubber. TEGA beschikt over dertig jaar praktijkervaring en een database met meer dan 14.000 verschillende toepassingen.

TEGA maakt, om de materiaalstroom en het te verwachten slijtbeeld te bepalen, gebruik van de modernste DEM-mapping en FEM-abrasion software. Dankzij deze combinatie van kennis, ultramoderne software en jarenlange ervaring, biedt de TBK Group voor ieder slijtageprobleem de juiste oplossing.

Download hier de brochure in PDF.
Download hier de datasheet in PDF.

 

Do you have questions?

Call +31 (0)318 745 740 or mail