Vervuiling onder transportbandinstallaties zorgt voor onveilige werksituaties, ongeplande stilstanden en verspilling van kostbare grondstoffen. Daarnaast veroorzaakt de vervuiling onnodige kosten als gevolg van versnelde slijtage en noodzakelijke reinigingswerkzaamheden. Starclean legt de vervuiling aan banden.

Starclean is een uniek schrapersysteem dat als enige een perfecte bandreiniging combineert, met maximale veiligheid voor de transportband en bandverbindingen. Starclean-bandschrapers zijn montagevriendelijk en eenvoudig te onderhouden dankzij snelspansystemen en een snap-in-voet.

De Starclean bandschraper is leverbaar in een uitvoering voor montage op de koptrommel, in het onderpart en in het binnenpart.

Het gepatenteerde TWIST-SWING-principe is ervoor verantwoordelijk dat ieder schraapsegment zich kan aanpassen aan de band. Dit compenseert de optredende slijtage volledig.

De modulaire bouwwijze van Starclean-bandschrapers maakt het mogelijk voor iedere toepassing een maatwerkoplossing te bieden, ongeacht bandbreedte, bandsnelheid of materiaal. Bovendien zorgt de bouwwijze voor korte levertijden.

Heeft u vragen?

Bel +31 (0)318 745 740 of mail